2013. december 3., kedd

Fahéjas mandulás olasz keksz, karácsonyra

Tavaly már foglalkoztunk ezzel az Olasz keksz nasival.
Idén karácsonyi ízesítéssel készült. Mi mással mint fahéjjal.:-)
Nagyon finom, a csokoládésat is javaslom elkészítésre. Gyorsan meg van és legalább annyira gyorsan el is fogy.:-)

Ha valami csoda folytán maradna, jól zárható dobozban sokáig el áll.
Reggeli kávé mellé, uzsonnára…tökéletes:-)
Készítsük el együtt!

Hv.:

• 250 g búzaliszt
• 175 g cukor
• 50 g barna cukor
• 1 tk. sütőpor
• 1 vaníliarúd belseje
• 2 ½ tk. fahéj
• 2 tojás
• 150 g mandula

Kattints a teljes receptért ide:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Affilate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...