2014. május 5., hétfő

Édes útmutató tortázáshoz III

Most a harmadik résznél tartunk az édes utazásunkban!
Tarts velem a GANACHE témájában is!
  • a ganache alapvetően jó minőségű étcsokoládéból készül, tejszín hozzáadásával
  • kiejtése többféle:-) gánázs, ganázs, ganas....
  • manapság már fehér és tejcsokoládból is elkészítik de az eredeti az étcsokoládés
  • ízesíthető szinte bármilyen kivonattal vagy éppen alkohollal
  • a ganache-nak többféle állaga , változata van attól függően, hogy mire szeretnénk használni
  • ismerünk egészen híg állagút, ezt az öntet állagú, kevés csokoládé és sok tejszín hozzáadásával készül, inkább mázként ismert....
Kattints a folytatásért!



Forrás: http://sweetapolita.com
Kép forrása: ebaaywow.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Affilate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...