2014. május 28., szerda

Édes útmutató tortázáshoz VI, hogyan tartsam frissen a tortát

A torta romlandó! Vigyázzunk rá a saját egészségünk érdekében!
Ma sorra vesszük, hogy mire kell odafigyelnünk ha nekilátunk sütni.
  • a kész piskóta elég érzékeny a hőre és a páratartalomra
  • a fény sem tesz jót a már burkolt tortának, a színét fakíthatja
Hogyan tároljuk a kész piskótát?
ha bonyolultabb díszítést tervezünk a tortára akkor gondoljuk végig a folyamatokat
-hagyjuk teljesen kihűlni a lapokat, ez kulcsfontosságú mivel ha a meleg tortát becsomagoljuk bepárásodik és gyorsabban megy tönkre
- a teljesen kihűlt tortalapot már csomagolhatjuk, fontos hogy jó alaposan, légmentesen zárjuk le, így nem szárad ki....

Kattints a teljes cikkért!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Affilate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...