2014. november 18., kedd

Cukormáz recept mézi házikó készítéséhez, tojásfehérjével

Cukormáz recept mézi házikó készítéséhez, tojásfehérjével
A mézeskalács házikó összeragasztásához nem a megszokott cukormázat kell használnunk. Erre speciális, jóval töményebb máz szükséges.
A tojásfehérje nélküli receptet már olvashattátok, most nézzük a tojásfehérjés cukormáz receptet.

Hv:
  • 454 g porcukor
  • 4 nagy tojásfehérje
  • 1 ek borkősav
  • szükség esetén még porcukor
Elkészítés:
A tojásfehérjéket keverjük össze a boskősavval és 30 másodpecig habosítsuk.

Adjuk hozzá adagonként a porcukrot és legalább 10 percig keverjük, habosítsuk.
Akkor jó ha fényes, habos állagot elérte.

A Facebook oldalon rengeteg hasznos tippet olvashatsz tortadíszítéssel kapcsolatban!
Ha elakadtál, kérdezhetsz is, akár tőlem, vagy népes olvasó és rajongó tábortól.
Kérlek látogasd meg a GlazurShop  PINTEREST oldalát! Rengeteg képes, videós segítség tortákhoz, fondant figurákhoz. Sok-sok torta fotó, hogy ihletet tudj meríteni.
A GlazurShopban képes és videós segítségek is várnak!

Forrás: http://sweetopia.net

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Affilate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...