A mézeskalács házikó összeragasztásához nem a megszokott cukormázat kell használnunk. Erre speciális, jóval töményebb máz szükséges.
A tojásfehérje nélküli receptet már olvashattátok, most nézzük a tojásfehérjés cukormáz receptet.
Hv:
- 454 g porcukor
- 4 nagy tojásfehérje
- 1 ek borkősav
- szükség esetén még porcukor
A tojásfehérjéket keverjük össze a boskősavval és 30 másodpecig habosítsuk.
Adjuk hozzá adagonként a porcukrot és legalább 10 percig keverjük, habosítsuk.
Akkor jó ha fényes, habos állagot elérte.
A Facebook oldalon rengeteg hasznos tippet olvashatsz tortadíszítéssel kapcsolatban!
Ha elakadtál, kérdezhetsz is, akár tőlem, vagy népes olvasó és rajongó tábortól.
Kérlek látogasd meg a GlazurShop PINTEREST oldalát! Rengeteg képes, videós segítség tortákhoz, fondant figurákhoz. Sok-sok torta fotó, hogy ihletet tudj meríteni.
A GlazurShopban képes és videós segítségek is várnak!
Forrás: http://sweetopia.net
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése